Consultanță Diversey
Empower Your Food Safety Culture

Thumbnail Thumbnail

Îmbunătățiți siguranța operațiunilor dvs. cu ajutorul Programului nostru COVID-19 

În cadrul Consultanței Diversey, tot ceea ce facem are ca reper protejarea vieților prin menținerea unor operațiunii sigure și eficiente.

Având în vedere această perspectivă, echipa noastră de experți a dezvoltat un program de sprijin pentru operațiunile legate de Covid-19 pentru a ajuta afacerea dumneavoastră să se pregătească pentru noi circumstanțe, fie pentru redeschidere, fie pentru afaceri deja funcționale, cu accent pe comportamentul oamenilor și cu scopul de a proteja personalul și clienții prin limitarea posibilităților de răspândire a infecției.
 

 

Diversey Consulting Process

Pasul 1 - Consultanța Diversey vă ajută să vă construiți un protocol Covid-19 

 

Echipa noastră de experți a dezvoltat un document operațional de sprijin pentru Covid-19. Include o descriere detaliată a noilor proceduri operaționale pentru vă asigura că sunteți instruiți și să continuați să vă desfășurați activitatea în siguranță. Acest document științific deține mai mult decât informațiile deja disponibile pe internet. De la recepția mărfurilor și poziționarea alimentelor pe bufet, mese, automate, zonele copiilor până la proceduri de spălare a rufelor, zona de fitness și spa. Am adunat toate măsurile de prevenție într-un ghid axat pe îmbunătățirea siguranței alimentare, reguli de curățenie, distanță socială, igiena mâinilor și o experiență a clienților fără contact. Noi vă susținem în ceea ce privește dezvoltarea părții de evaluare a riscurilor și vă ajutăm să creați un manual COVID-19 personalizat pentru a vă ghida prin riscurile potențiale și măsurile de prevenție. Acest program include:

 

  • Manual tehnic
  • Formular de audit
  • Documente suport și grafice

 

Pasul 2 - Vă instruim echipele

Prevenirea COVID-19 este reprezentată de atitudinea fiecărui om: comportamentul angajaților, dar de asemenea și de comportamentul clienților dumneavoastră. Descoperiți recomandările noastre, ideile noastre creative și inspiraționale, dar și uneltele noastre online de pregătire. După completarea cursului, veți primi un certificat care atestă pregătirea pentru fiecare membru care a trecut examenul cursului. 

 

Pasul 3 - Monitorizăm conformitatea planului dumneavoastră de siguranță 

Eficiența programul dumneavoastră special pentru COVID-19 va fi validată prin audituri regulate. Un consultant din cadrul Diversey va veni și va realiza auditul afacerii dumneavoastră utilizând un formular de audit special creat pentru acest program. 

  • Proces de audit cu o abordare solidă de coaching care vizează: sprijinirea personalului și a managementului, oferirea de răspunsuri la întrebări, evaluarea celor mai bune proceduri pentru situații specifice, precum și asigurarea faptului că organizația este pregătită pentru o performanță sigură. 
  • Raport de audit cu rezumatul conformității 
  • Debriefing cu echipa pentru a construi planul de acțiune și a stabili prioritățile 
  • Certificat de conformitate a probelor biologice 

 

Pasul 4: Adaptare &  Îmbunătățire

Recomandări despre cum să vă pregătiți pentru un nou val sau cum să vă adaptați la o nouă realitate a vizitatorilor vaccinați și nevaccinați, actualizate cu noi recomandări de la organizația OMS, CDC și perspective științifice.

  •  Adaptare sau reelaborarea manualului tehnic
  • Revizuirea formularului de audit intern
  • Ajustarea documentelor suport și a graficelor de perete

 

Valorile Noastre

 

Consultanță de specialitate

Consultanții noștri dispun de o experiență vastă în sfera prevenirii infecțiilor (veterinari, microbiologi, etc.), și sunt special instruiți în măsuri internaționale de prevenire Covid-19 și norme locale. 

Acoperire globală

Dispunem de parteneri specializați la nivel internațional, oferind sprijin companiilor mari din întreaga lume.

Prezenți la nivel local

Serviciile noastre sunt furnizate de consultanți locali  pentru a ne asigura că reglementările locale și realitățile de afaceri sunt respectate. 

Îmbunătățire continuă

Serviciile noastre sunt actualizate constant cu noile recomandări ale organizației OMS, CDC cu și perspectivele lumii științifice și operațiunilor de business. 

 

Contactați-ne pentru a vă ajuta